Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire comunicativă, transparentă,creativă şi tolerantă.Îmi plac oamenii adevăraţi. Iubesc poezia, fotografia, muzica, florile, primăvara, marea, copiii, cerul şi apusurile de soare. Consider că dacă nu pui suflet în lucrurile pe care le faci, mai bine nu le faci că nu-ţi ies. Restul vă las să descoperiţi voi.

marți, 15 iunie 2010

Apa noastră cea de toate zilele

E atât de cald, încât mi se pare că până şi ticăitul ceasului din perete şi-a schimbat ritmul. Parcă s-a dilatat.
Aerul proaspăt, cred că l-a furat soarele şi l-a închis într-o peşteră.
Ploaia? Hmmmm...ea pe unde o fi, că la noi, nici urmă de nor, nici urmă de strop de ploaie, nici urmă de adiere de vânt.
Ieri, am început să-mi organizez folderele în computer şi aveam şi messengerul deschis. Şi pentru că s-a stricat hidroforul de prea multă solicitare, mi-am trecut la status :"saună...".
Şi toţi prietenii mă asaltau, întrebându-mă ce am păţit?!
O zi fără apă curentă...pe o căldură toridă, mi s-a părut de-a dreptul interminabilă.
Trandafirii din gradină s-au ofilit. Şi-au plecat florile aşteptând să moară sau să fie stropiţi.
Apă, avem luată cu împrumut de la vecini...dar parcă curtea, grădina şi casa, respiră din ce în ce mai greu...şoptind:"Vrem apăăă!!!".
Offf! Stau şi mă gândesc,că fără mâncare, mai rezişti, dar fără apă, dacă eşti un băutor înrăit de apă, te usuci pe picioare.
Am fost sâmbătă într-un mare magazin şi nu mai era nici măcar un pet de 500ml de apă. Fructe, nimic! Toată apa şi toate fructele dispăruseră de pe rafturi! Mi s-a părut incredibil!!!
Şi mai există şi cod de radiaţii.
Şi apă tot nu avem.
Şi e foarte cald.
Şi aşteptăm ploaia, precum Ilie Moromete(doar motivele sunt puţin diferite).

Un comentariu:

  1. Lacry eu locuiesc la munte, a fost cald si aici si acum pot spune ca este dar nu ca acum vreo cateva zile pana cand a dat ploaia. Daca vor continua caldurile asa cred ca va convine totusi sa petreceti vreo cateva zile la munte.

    RăspundețiȘtergere

Dacă aveţi ceva de spus, chiar vă rog!