Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire comunicativă, transparentă,creativă şi tolerantă.Îmi plac oamenii adevăraţi. Iubesc poezia, fotografia, muzica, florile, primăvara, marea, copiii, cerul şi apusurile de soare. Consider că dacă nu pui suflet în lucrurile pe care le faci, mai bine nu le faci că nu-ţi ies. Restul vă las să descoperiţi voi.

marți, 19 ianuarie 2016

Aşezământul de copii Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi

     Dragi prieteni,

     În urmă cu aproximativ doi ani am aflat de un colț de Rai situat undeva în inima Moldovei, la Rădăuți. Prietena mea Ema, mi-a povestit de el. Eu nu am ajuns încă acolo dar sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să reușesc acest lucru în februarie. 
     Ce este special în acel loc? Acolo trăiesc din 2011 aproximativ 122 de copii orfani, copii lipsiți de mijloace de existență şi copii proveniți din familii dezorganizate. Aşezământul de Copii ,,Sf. Ierarh Leontie” este un serviciu social care asigură  un mediu stabil de tip familial copiilor din incinta instituției, în vederea reintegrării în familie sau, după caz, reintegrării socio-profesionale și pregătirii pentru viață independentă.

     Vă puteți convinge ți singuri urmărind reportajul realizat și difuzat la PRO TV:
http://sfantulleontie.ro/2/reportaj-stirile-protv-despre-asezamantul-nostru/

     Copiii sunt inimoși și talentați în ale desenului, literaturii, muzicii sportului etc. Crescuți cu frică de Dumnezeu iubesc oamenii și natura, prețuiesc tradițiile și obiceiurile românești.
     La sfârșitul anului trecut am aflat cu regret că acești îngerași nu sunt adoptabili. Dar în același timp am descoperit că Fundația “Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie” care se ocupă de ei, s-ar bucura oricând de sprijinul nostru al tuturor.
 
    Putem direcţiona Fundaţiei 2% din impozitul datorat statului. Formularul se găsește aici: 
http://sfantulleontie.ro/2/wp-content/uploads/2014/11/formular230.pdf  .

    Totodată copiii de la Aşezământul de copii Sf. Ierarh Leontie Rădăuţi au nevoie de educație, de educatori și de voluntari.  Puteți trimite CV la asezamantuldecopii@gmail.com 

   
    Adresa de Facebook este https://www.facebook.com/SfantulLeontie/?fref=ts

    Mai multe informații puteți afla de pe site http://sfantulleontie.ro/2/ 

    Dacă vă pasă nu ezitați să trimiteți CV-urile voastre sau să redirecționați către ei 2%.  Puteți da mai departe acest articol, puteți scrie despre ei etc.  

   
    HAIDEȚI SĂ-I AJUTĂM!!!