Despre mine

Fotografia mea
Sunt o fire comunicativă, transparentă,creativă şi tolerantă.Îmi plac oamenii adevăraţi. Iubesc poezia, fotografia, muzica, florile, primăvara, marea, copiii, cerul şi apusurile de soare. Consider că dacă nu pui suflet în lucrurile pe care le faci, mai bine nu le faci că nu-ţi ies. Restul vă las să descoperiţi voi.

marți, 15 decembrie 2015

Acasă



     Seara trecută, în maxi ce mă ducea spre casă am citit o postare ce suna cam aşa :”Ce înseamnă pentru tine acasă?”. Întrebarea m-a pus pe gânduri…

    Acasă: oameni dragi şi amintiri şi locuri. 

    Acasă: satul copilăriei mele, cu tataia şi mamaia care mă aşteptau la poartă să ajung de la gară şi mă îmbrățişau cu dragoste, cu mătuşa şi unchiul care erau pentru mine a doua familie, cu vara mea care-mi era ca sora pe care nu am avut-o niciodată, cu verişori şi prieteni, cu jocuri şi cărţi şi cu bucurii nenumărate. 

     Acasă: sunt mama şi tata care mă aşteaptă cu nerăbdare şi dragoste în fiecare zi.

     Acasă: familia celei mai bune prietene care mă consideră fiica lor adoptivă.

     Acasă e căminul meu. Locul în care am redescoperit Crăciunul. Omul drag care mă aşteaptă să ajung de la serviciu. Motanul care toarce în prag dimineața. Acasă sunt zambilele din ghiveci ce sfidează iarna şi focul ce pocneşte în sobă. 

     Acasă sunt oamenii dragi sufletului meu, chiar dacă ei locuiesc în sate, oraşe şi țări diferite.

     Toate la un loc, pentru mine, înseamnă ACASĂ!